سازمان موجودی زنده، در حال تغيير، پويا و رو به رشد ميباشد. سيستم هاي نرم افزاري، به عنوان يکی از ابزارهای مهم در عرصه مديريت سازمان، لاجرم بايد دارای ماهيتی زنده و پويا جهت رويارويی با اينگونه تحولات باشند.
مديريت وب سايت از اهميت ويژه اي برخوردار مي باشد و از عوامل مهم در عمر وب سايت مي باشد. مدير وب سايت مي تواند سايت را به كودك، جوان، پير و يا مرده تبديل نمايد.
مديران سازمان ها و شركت ها جهت راه اندازي هرچه بهتر وبسايت، تمامي جوانب را در نظر مي گيرند ولي متاسفانه غافل از مديريت وب سايت بوده و اهميت زيادي به اين قسمت نمي دهند و معمولا هزينه مناسبي هم جهت اين قسمت درنظر گرفته نمي شود.
وظايف مدير وب سايت شامل توليد محتوا، تهيه عكس و فايل هاي مستند، براي ارسال مطالب، استفاده از ابزارهاي وب سايت، به ويژه فرم ها و نحوه ويرايش عكس و آپلود فايل ها مي باشد.
سطح کيفيت سايت توسط مدير آن مشخص مي گردد و مدير سايت مي تواند سطح يك وب سايت را بالا برده و يا پايين بياورد. جهت جا افتادن مطلب، ذكر يك مثال را ضروري مي بينم. مقايسه دو وبسايت شخصي:
وب سايت اول: ساده، زيبا، خوش دست، كارآمد ولي محتواي نه چندان مفيد دارد اما فرمت مطالب رعايت شده، عكس ها در اندازه و حجم متناسب مي باشد و در نتيجه باعث استقبال مناسب كاربر هدف مي گردد.
وب سايت دوم: بر روي محتوا بسيار كار شده و محتواي ارزشمند اما با عكس هاي بهم ريخته متون با فرمت به هم ريخته بزرگ و با فونت و رنگ نامناسب مي باشد. با اينكه مطالب مفيد در روي وبسايت قرار گرفته است اما وبسايت ناكارآمدي ايجاد شده است و به همين دليل بازديد مناسبي هم نداشته و مي توان گفت باعث هدر رفتن زمان و هزينه گرديده است.
مهمترين وظايف مدير وب سايت، بروز رساني سايت مي باشد و رابطه مستقيم با بازديد مستقيم کاربران از سايت مي باشد. اگر مطالب به موقع در سايت قرار گيرد، باعث افزايش ترافيک سايت مي شود و بازديدکننده گذري را تبديل بازديدکننده اصلي سايت مي نمايد.